Designed by PROELECTRO
Sisteme de securitate. Supraveghere Video. Detecţie incendiu. Control acces. Cablare structurată. Telefonie. Automatizări industriale. Case inteligente. Tablouri electrice. Service sisteme speciale.
Case inteligente

Climatizare
                              

                              

                              

                              

                              
S.C. PROELECTRO Prod Serv S.R.L.
Bd. Decebal 3/4,
430011, Baia Mare,
Maramureş.


Alegeţi-vă o locuinţă inteligentă!
Completaţi on-line formularul de preferinţe pentru
CASA INTELIGENTĂ!
     Confort pe perioada prezenţei în încăpere
     Atunci când sunteţi acasă, veţi dori să aveţi un nivel de confort ridicat. Prin detectoarele de prezenţă sau prin alegerea unui anumit regim al climatizarii, sistemul vă oferă confortul dorit.

     Economie de energie prin regimurile de confort, noapte, stand-by, vacanţă
     Este o parte importantă a climatizării caselor inteligente, deoarece comandă climatizarea în funcţie de opţiunea dvs. De exemplu, dacă plecaţi de acasă pentru o lună de zile, în instalaţia clasică veţi opri alimentarea cu energie pentru a face economie. Când reveniţi acasă, locuinţa va fi destul de rece, reporniţi climatizarea, iar energia consumată pentru reîncălzirea locuinţei va fi foarte mare.
     Spre deosebire de instalaţia clasică, sistemul caselor inteligente menţine o temperatură mai redusă în încăpere între anumite limite, astfel că, readucerea locuinţei la stadiul de confort în climatizare este mult mai usoară, aceasta necesitând costuri mult mai mici. Cât despre costul necesar menţinerii climatizării pe perioada lipsei dvs. de acasă, acestea sunt mici, pentru că este mult mai ieftin să întreţi decât să reîncalzeşti de la zero.
     Acesta este unul din modurile prin care casa inteligentă economiseşte enegia şi, implicit, bugetul dvs..

     Evitarea consumurilor inutile (încălzire sau răcire) în cazul geamurilor sparte sau uşilor uitate deschise
     În sistemul clasic, dacă s-a deschis din greşeala usa, va scădea temperatura în cameră, aceasta înseamnând că comanda unei cantităţi mai mare de căldură, ceea ce duce la energie consumata inutil.
     Dacă sistemul detectează o scădere bruscă de temperatură, înseamnă că s-a deschis un geam sau o uşă. În acest sens, sistemul considera că nu este nevoie să facă risipă de caldură în alte încăperi sau chiar afară, de aceea va reduce încălzirea (pare paradoxal!) şi o va reporni la restaurarea temperaturii.
     În cazul caselor inteligente, acesta este unul dintre modurile de a face economie de energie şi astfel de reducere a costului întreţinerii.

     Gestionarea climatizării prin algoritmi specializaţ PID
     Pentru că întreg sistemul este bazat pe microcontrollere, standardul de implementare foloseşte algoritmi specializaţi care comandă climatizarea astfel încât să asigure confortul dorit şi să economisească energia.

     Protecţie la îngheţ
     Sistemul caselor inteligente asigură protecţia la îngheţ prin păstrarea unei temperaturi minime chiar şi prin circuitele de instalaţie unde, de exemplu, aţi oprit încălzirea.     Firma noastră este licenţiată de către IGP cu licenţa nr. 0112/T în domeniul sistemelor de alarmare şi de către I.G.C.P.M în domeniul proiectării, execuţiei precum şi întreţinerii sistemelor de semnalizare în caz de incendiu.
     Toate lucrările pe care firma noastră le execută sunt sau pot fi, la cererea clientului, autorizate de către aceste organisme, începând cu faza de proiectare şi terminând cu execuţia şi punerea în funcţiune.

Am considerat necesar să avem implementat un sistem de management al calităţii SR EN ISO 9001/2001 pentru ca Dvs. să beneficiaţi de serviciile optime din partea noastră.