Designed by PROELECTRO
Sisteme de securitate. Supraveghere Video. Detecţie incendiu. Control acces. Cablare structurată. Telefonie. Automatizări industriale. Case inteligente. Tablouri electrice. Service sisteme speciale.
Case inteligente

Decoristică
                              

                              

                              

                              

                              
S.C. PROELECTRO Prod Serv S.R.L.
Bd. Decebal 3/4,
430011, Baia Mare,
Maramureş.


Alegeţi-vă o locuinţă inteligentă!
Completaţi on-line formularul de preferinţe pentru
CASA INTELIGENTĂ!
     Integrarea perdelelor, jaluzelelor, rulourilor şi grilajelor în sistemul de automatizare
     Conceptul caselor inteligente a fost dezvoltat pentru asigurarea confortului dvs. Acest lucru este important şi cand doriţi controlul asupra perdelelor din casă sau a jaluzelelor.

     Controlul manual local sau prin telecomadă
     Automatizările pentru decoristică vă stau la dispoziţie în forma în care vă este mai comod: fie din butonul ataşat, fie din telecomandă.

     Comanda în cazul efrac7iei
     Jaluzelele şi rulourile au scopul de a vă proteja împotriva efracţiei. Dacă sunteţi plecat de acasă şi cineva încearcă să forţeze locuinţa, jaluzelele şi rulourile se inchid automat, protejându-vă geamurile.

     Protecţie la acţionare în cazul geamurilor uitate deschise
     Dacă doriţi să inchideţi un rulou sau un grilaj şi aţi uitat geamul deschis, derularea ruloului peste geam poate atrage dupa sine distrugerea geamului şi / sau a ruloului. Pentru aceasta, puteţi utiliza aceasta protecţie.     Firma noastră este licenţiată de către IGP cu licenţa nr. 0112/T în domeniul sistemelor de alarmare şi de către I.G.C.P.M în domeniul proiectării, execuţiei precum şi întreţinerii sistemelor de semnalizare în caz de incendiu.
     Toate lucrările pe care firma noastră le execută sunt sau pot fi, la cererea clientului, autorizate de către aceste organisme, începând cu faza de proiectare şi terminând cu execuţia şi punerea în funcţiune.

Am considerat necesar să avem implementat un sistem de management al calităţii SR EN ISO 9001/2001 pentru ca Dvs. să beneficiaţi de serviciile optime din partea noastră.