Designed by PROELECTRO
Sisteme de securitate. Supraveghere Video. Detecţie incendiu. Control acces. Cablare structurată. Telefonie. Automatizări industriale. Case inteligente. Tablouri electrice. Service sisteme speciale.
Case inteligente

Iluminat
                              

                              

                              

                              

                              
S.C. PROELECTRO Prod Serv S.R.L.
Bd. Decebal 3/4,
430011, Baia Mare,
Maramureş.


Alegeţi-vă o locuinţă inteligentă!
Completaţi on-line formularul de preferinţe pentru
CASA INTELIGENTĂ!
     Ajustarea cantităţii de lumină interioară
     Prin ceea ce se numeşte "dimming" - controlul continuu, puteţi să comandaţi iluminatul să ofere o cantitate de lumină mai mare sau mai mică, dupa dorinţă. De exemplu, dimineaţa, când vă treziţi, lumina puternică în ochi, dupa somn, este neconfortabilă, de aceea puteţi stabili ca lumina să fie la jumatate din intensitatea ei, iar apoi să crească progresiv în timp.

     Ajustarea cantităţii de lumină exterioară
     În exteriorul locuinţei puteţi opta pentru un senzor de amurg, prin intermediul căruia se poate regla cantitatea de lumină care doriţi să fie în faţa uşii sau împrejurul locuinţei (mai ales noaptea), evitând astfel ilumnatul inutil ziua.

     Detectarea prezenţei în încăpere
     Dacă doriţ să nu mai aprindeţ lumina de fiecare dată când intraţi într-o ţncăpere, soluţia este instalarea unui detector de prezenţă care va activa automat iluminatul în încăperea dorită, de îndată ce va sesiza prezenţa dvs.     Firma noastră este licenţiată de către IGP cu licenţa nr. 0112/T în domeniul sistemelor de alarmare şi de către I.G.C.P.M în domeniul proiectării, execuţiei precum şi întreţinerii sistemelor de semnalizare în caz de incendiu.
     Toate lucrările pe care firma noastră le execută sunt sau pot fi, la cererea clientului, autorizate de către aceste organisme, începând cu faza de proiectare şi terminând cu execuţia şi punerea în funcţiune.

Am considerat necesar să avem implementat un sistem de management al calităţii SR EN ISO 9001/2001 pentru ca Dvs. să beneficiaţi de serviciile optime din partea noastră.