Designed by PROELECTRO
Sisteme de securitate. Supraveghere Video. Detecţie incendiu. Control acces. Cablare structurată. Telefonie. Automatizări industriale. Case inteligente. Tablouri electrice. Service sisteme speciale.
Case inteligente

Prezentare generală
                              

                              

                              

                              

                              
S.C. PROELECTRO Prod Serv S.R.L.
Bd. Decebal 3/4,
430011, Baia Mare,
Maramureş.


Alegeţi-vă o locuinţă inteligentă!
Completaţi on-line formularul de preferinţe pentru
CASA INTELIGENTĂ!
     Fexibilitate
     Permite mdificarea foarte uşoară a funcţiilor butoantelor de comandă. fără a mai sparge pereţii pentru modificări ulterioare.

     Reconfigurabilitate
     Sistemul EIB are la bază programarea fiecărei componente (întrerupător, element de comandă), astfel că, acelaiaşi buton de comandă i se pot atribui diferite funcţii dorite de beneficiar. În cazul în care clientul doreşte ca din butonul din care până acum comanda lumina din cameră să comande şi lumina din hol, acest lucru se realizează foarte simplu prin reprogramarea butonului, fără a mai fi nevoie de altă cablare în perete.

     Siguranţă în funcţionare
     Sistemul nu dispune de o unitate centrală care să comande întreaga automatizare şi, în cazul defectării aceasteia, să vă pună în pericol locuinţa. Standardul EIB defineşte modularizarea, astfel că, fiecare aparat şi buton de comandă are controller-ul propriu care îndeplineşte funcţia programată. De exemplu, dacă s-a defectat un calorifer sau un ventiloconvector, iar controller-ul ataşat nu mai comunică, nu vor fi afectate, din aceasta cauză şi celelalte componente, restul climatizării va funcţiona corect.

     Expandabilitate
     Comandă multiplă din aceeaşi locaţie.
Aceasta înseamnă că, de exemplu, din butonul din hol se poate comanda şi lumina în hol şi de la etaj şi din sufragerie, etc. Acestea se pot modifca după dorinţă prin reprogramarea controller-ului (fără cablări ulterioare).
Comandă unică pentru mai multe locaţii. Aceasta înseamnă că, de exemplu, atunci când proprietarul pleacă de acasă, ca să nu mai verfice fiecare încăpere pentru a verifica starea de siguranţă a fiecăreia (lumina să fie oprită, geamrile închise) poate să faca acest lucru din hol, printr-o consolă centrală.

     Cablare simplă
     Acesta este un mare avantaj în sistemul caselor inteligente, pentru că, toate aparatele, butoanele, elemetele de comandă, comunică între ele prin aceeaşi magistrală a standardului, aceasta presupunaâd cablarea unui singur bus de două fire torsadate (magistrală), ceea ce diminuează costurile din cablarea clasică şi îmbunataţeşte flexibilitatea.

     Economie de energie
     Este realizată automat de către sistem, datorită controlului electronic privind deciziile în climatizare (de exemplu, cât timp de încălzire, cantitatea de căldură).

     Economie de energie
     Prin intermediul unui aparat specalizat, care realizează interfaţa între elementele de comandă şi reţeaua internet, vă puteţi monitoriza şi controla sistemul de iluminat, climatizare, securitate din locuinţă. Prin instalarea camerelor de supraveghere, puteţi avea acces vizual în locuinţă de la distanţă. De exemplu, dacă aţi plecat în vacanţă pentru o lună de zile, iar inainte de plecare aţi trecut locuinţa în regimul vacanţă (care păstrează o temperatură mai scazută în locuinţă, pentru minimizarea consumului) iar înainte cu o zi de a sosi acasă vreţi să găsiţi locuinţă în regimul de confort (temperatura ambientală la nivelul dorit), atunci, prin intermediul unei aplicaţii web puteţi comanda de la distanţă încălzirea locuinţei la temperatura dorită. Mai mult, dacă a avut loc un eveniment neplăcut în locuinţă (temperatura este prea mare sau prea mică), veţi putea fi informat de acest lucru (dacă doriţi) prin e-mail, sms. Acelaşi lucru este valabil şi când cineva încearcă să forţeze intrarea în locuinţă.     Firma noastră este licenţiată de către IGP cu licenţa nr. 0112/T în domeniul sistemelor de alarmare şi de către I.G.C.P.M în domeniul proiectării, execuţiei precum şi întreţinerii sistemelor de semnalizare în caz de incendiu.
     Toate lucrările pe care firma noastră le execută sunt sau pot fi, la cererea clientului, autorizate de către aceste organisme, începând cu faza de proiectare şi terminând cu execuţia şi punerea în funcţiune.

Am considerat necesar să avem implementat un sistem de management al calităţii SR EN ISO 9001/2001 pentru ca Dvs. să beneficiaţi de serviciile optime din partea noastră.